Exposición Young Talent Architecture Award 2016 en Ljubjana - Fundació Mies van der Rohe

Exposición Young Talent Architecture Award 2016 en Ljubjana

L’exposició organitzada per la Fundació Mies van der Rohe presenta a la facultat d’arquitectura de la Universitat de Ljubljana els 211 projectes de fi de carrera que van ser nominats al Young Talent Architecture Award (YTAA) 2016. Després de les seves parades a Barcelona, ​​Màlaga i Madrid, España i Tongji, Xina ara dues noves seus inauguren simultàniament a Ljubljana, Eslovènia i Cartagena, Espanya.

Els projectes es mostren per separat com Nominats, seleccionats, Finalistes i Guanyadors per explicar el YTAA com un procés de discussió i selecció. En ressaltar els resultats de YTAA 2016 la intenció és transmetre l’entusiasme als estudiants d’arquitectura i les escoles i animar-los a participar en l’edició de YTAA 2018 que ja ha obert el període d’inscripció per a les escoles.

L’exposició del Young Talent Architecture Award 2016 ha estat dissenyada amb un format de fàcil descàrrega i impressió per posar les coses fàcils per a qualsevol escola i institució d’arquitectura que desitgi allotjar-la.
Si voleu allotjar l’exposició, consulteu el procediment aquí.

La Fundació Mies van der Rohe anima les institucions amfitriones de l’exposició a convidar als guanyadors i als finalistes a explicar els seus projectes i / o un representant de l’equip de la Fundació Mies van der Rohe – YTAA per fer una presentació del Premi.

www.ytaawaard.com

Categoría


Fecha

1-12-2017 to 22-12-17

Organizado con

Fundació Mies van der Rohe
University of Ljubljana

Lugar

Facultad de Arquitectura – Universidad de Ljubljana

Ver mapa